UčesniciLEONTINA VUKOMANOVIĆ (Srbija) - rukovodilac muzičke predstave Čarolija uz Šopena

Leontina Pat (rođena Vukomanović, 13.11.1970. godine u Požarevcu). Nakon završene srednje muzičke škole Josip Slavenski u Beogradu, pohađa Fakultet muzičke umetnosti, odsek Opšte muzičke pedagogije. Svoje profesionalno bavljenje muzikom započinje 1986. godine, kada objavljuje svoje prve kompozicije. Prve uspehe postiže kao kompozitor i tekstopisac na Pesmi Evrovizije 1991. i 1992.godine, kao i na festivalima MESAM i Beogradsko proleće. Tih godina započinje karijeru pevačice pop muzike, koja će biti ovenčana brojnim nagradama. Godine 1992.godine, započinje rad na dečjim pesmama, za dečje festivale, ali i za televizijske forme. Osvajala je prve nagrade na svim domaćim festivalima: Pjesma Mediterana, Sunčane skale, Beovizija, Evrovizija, Radijski festival, Zlatiborski festival, Vrnjačka Banja, a kao tekstopisac, predstavljala je Srbiju na njenom prvom samostalnom nastupu na Pesmi Evrovizije u Istanbulu, 2004. godine, sa pesmom Lane moje. Njene pesme izvode svi najpoznatiji pevači na nasim prostorima - Toše Proeski, Željko Joksimović, Marija Šerifović, Bojan Marović, Boris Rezak, Ognjan Radivojević i mnogi drugi.
Kao kantautor (pevačica, kompozitor i tekstopisac) objavila je četiri solistička albuma pop muzike: Nemiri (1996), Ljubav bez ljubavi (1998), Sledeća (2001) i Platinum collection (2010), kao i tri autorska albuma za decu Leontina za decu (1998), Leontina i Ivana - pesme za decu (2007) i Najveci hitovi hora Čarolija (2009).
2006.godine osnovala je dečji hor Čarolija, koji danas broji preko tri stotine članova iz Beograda, Smedereva i Požarevca. Kroz hor je do sada prošlo oko hiljadu dece. Istovremeno osmišljava dečji muzički festival Čarolija, gde je umetnički direktor i autor festivala.
Udata je za muzičara Filipa Pata sa kojim ima ćerku.
Od 2006. godine, podpredsednik je Upravnog odbora SOKOJ-a, organizacije za zaštitu autorskih prava u Srbiji. Od 2009.godine, član je Upravnog odbora Beogradskog džez festivala. Od 2010.godine, clan je UO Artimedia srednje umetnicke skole.